ITWatch

Hiper-direktør bliver ny formand for Zetland

Stig Myken, der i september blev en del af ejerkredsen bag Zetland, bliver formand for selskabets bestyrelse. Tidligere kulturdirektør i DR stopper som formand.

Stig Myken | Foto: PR/Hiper

Der er udskiftning på formandsposten hos Zetland, hvor Stig Myken afløser Morten Hesseldahl. Det fremgår af en registrering i Det Centrale Virksomhedsregister, CVR.

Den nye formand, Stig Myken, blev i begyndelsen af september præsenteret som ny medejer af Zetland, og ved den lejlighed blev der åbnet op for, at han også skulle spille en rolle i bestyrelsen. Det kommer han så til nu i kraft af formandsposten. Stig Myken er direktør for bredbåndsselskabet Hiper og medstifter af Fullrate, der i 2009 blev solgt til TDC.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Vækstfondens topchef stopper

Vækstfondens adm. direktør Rolf Kjærgaard har meddelt, at han ønsker at fratræde sin stilling. Det sker i forbindelse med, at Vækstfonden fra nytår bliver en del af den nye Danmarks Eksport- og Investeringsfond. Han har sidste arbejdsdag 10. oktober.

Amerikanske Armis vil være kundernes førstevalg herhjemme

Danske Lars Hermind står i spidsen for amerikanske Armis’ indtog i Nordeuropa. Han forventer at lande en tocifret millionomsætning i 2022, og ambitionerne lyder på en fordobling næste år, hvor medarbejderskaren også skal vokse betragteligt.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs