ITWatch

Plenti-direktør i nyt forretningseventyr

Peter Mægbæk sætter nu en del af de penge, han tjente på salget af Plenti i spil i den danske it-branche. Det næste projekt er licensdrevne ERP-løsninger i skyen.

Peter Mægbæk, direktør i plenti og formand for Izara. | Foto: PR/PLENTI

Den siddende Plenti-direktør Peter Mægbæk har tjent gode penge - først på salget af Fullrate, siden Plenti og begge til TDC. Det nyeste projekt for den drevne forretningsmand omfatter dog ikke telebranchen, men fokuserer på ERP-branchen og de muligheder, som cloud-industrien rummer.

Det skriver Børsen.

Mægbæks nyeste rolle bliver som investor og formand i det nyfusionerede Izara, som er resulatet af en fusion mellem selskaberne Izara og Axspecialists. Selskabet sigter mod at sælge økonomisystemer i i clouden. Og Mægbæk er ikke i tvivl om, at der er god forretning at hente.

"Jeg synes, der er et kæmpe marked, der er gået lidt i stå og trænger til at blive rystet op. Den slags har jeg jo en forkærlighed for. Og med cloud-løsningen ser vi en mulighed for at få flyttet forskellige services over til abonnement. Det giver en fast omsætning og er ikke så sporadisk," lyder det fra Mægbæk til Børsen, som nævner, at selskabet allerede har større kunder i stald som Pandora og Maersk Container Industry.

Mægbæk oplyser, at han sidder på 5-10 pct. af selskabet, mens majoriteten ejes af Jakob Ingeman fra det oprindelige Izara og Thomas Henrik Meede fra Axspecialists. Omsætningen ligger i omegnen af 25 mio. kr., men planen er at runde 50 mio. kr. om halvandet år.

Plenti-chef forhandler om sin fremtid med TDC 

Vi skal til at definere Plentis plads i vores brandportefølje 

Teleselskabet 3 undlod at byde på Plenti

Plenti-direktør: Jeg har fået en gylden mundkurv på 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs