ITWatch

Randers danner rammen om national bredbåndskonference

Forud for forhandlingerne om det nye teleforlig afholder Landdistrikernes Fællesråd og Randers Kommune en national bredbåndskonference med fokus på, hvordan det offentlige og erhvervslivet kan supplere hinanden i at udvikle landets it-infrastruktur.

Foto: PR/TDC

Hvis Danmark i fremtiden skal være en "digital vindernation", er det nødvendigt med flere tiltag på bredbåndsområdet. Ellers bliver det svært at gennemføre Folketingets målsætning om at sikre alle danskere adgang til højhastighedsbredbånd på 100/30 mbit i 2020.

Det skriver Landdistrikternes Fællesråd og Randers Kommune i en fælles pressemeddelelse, hvor man samtidig inviterer interesserede parter til at deltage i en kommende fælles national bredbåndskonference, som vil blive afholdt i Randers.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs