ITWatch

Medie: Antallet af mobilkunder falder

Nye tal viser, at antallet af mobilkunder falder med 1,3 pct. Det skriver Computerworld.

Foto: Jens Dresling/Ritzau/Arkiv

Avisen Computerworld har gennemgået den seneste telestatistik fra Energistyrelsen, der beskriver antallet af telekunder i Danmark.

Af den fremgår det, at antallet af mobilkunder falder - for første gang. I andet halvår af 2016 var 6.985.000 mobilabonnementer, der havde et abonnement med tale.

Det fremgår af artiklen.

Det er et fald fra 7.079.000 i samme periode 2015 - svarende til 1,3 pct.

Taletidskort er faldet med 18,8 pct. Det skyldes at teleselskaberne i faldende grad interesserer sig for denne slags teleabonnementer.

Til gengæld er rene dataabonnementer steget med 5,5 pct. til 1.328.000.

 

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs