ITWatch

Waoo: Energi Fyn Bredbånds nedskrivning har ingen betydning for os

At Energi Fyn Bredbånd i deres årsregnskab for 2016 nedskrev sin anpart i fiberleverandøren Waoo med 92 procent, er ikke et udtryk for, at Waoo-forretningen går dårligt. De to ting hænger på ingen måde sammen, fortæller direktøren for Waoo, der fremlægger regnskab i morgen.

Adm. direktør i Waoo, Jørgen Stensgaard. | Foto: PR/Waoo

Energi Fyn Bredbånd nedsrev tirsdag deres 4,6 pct. store anpart af fiberselskabet Waoo med 92 pct (fra 14 mio. kr. til 1 mio. kr.). Men det får ikke adm. direktør i Waoo, Jørgen Stensgaard, til at ryste på hænderne. Han fremlægger regnskab for Waoo for 2016 i morgen og i følge ham kan der ikke umiddelbart drages direkte paralleller mellem Energi Fyn Bredbånds handling i årsregnskabet og den generelle tilstand af Waoo-forretningen.

"Det har ingen betydning for Waoo eller vores forretning, at de laver den her nedskrivning. Vi vækster jo hvert eneste år med 40-50.000 kunder. Det er ren ejerandel, som opgøres i forhold til den indre værdimetode," siger Jørgen Stensgaard til ITWatch og henviser til den udtalelse, som bestyrelsesformand i Energi Fyn bredbånd, Bent Agerholm, kom med dagen forinden ligeledes på ITWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Canopylab har kurs mod tvangsopløsning

Virksomheden med den omdiskuterede iværksætter og tidligere næstformand for DI Digital, Sahra-Josephine Hjort i front, har ikke afleveret sit årsregnskab til tiden og nærmer sig derfor tvangsopløsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs