ITWatch

Fiberdirektør forklarer stort underskud

Fibia, der er ejet af sjællandsk energiselskab, har hentet tab på næsten 110 mio. kr. Direktøren forklarer hvorfor overfor Computerworld.

Foto: Thomas Borberg/Polfoto

Seas-NVE står bag Fibia, der er navnet på energiselskabets satsning på fibernet til private husstande. Og selvom Fibia, som ITWatch beskrev i sidste uge, kom ud af 2016 med et solidt underskud på næsten 110 mio. kr., så tror direktøren fortsat på missionen om at levere bredbånd i konkurrence med TDC.

Det skriver Computerworld.

Direktøren, Casper Holst-Christensen, siger til mediet, at han venter bedre resultater og stor kundetilgang, men at underskuddet blandt andet skyldes sammenlægning af to selskaber.

"Siden Fibia blev stiftet, har vi været i gang med at konsolidere to selskaber. Det betyder, at vi har en række dobbeltomkostninger," fortæller Casper Holst-Christensen.

Sesa-Nve er et af Sjællands største energiselskaber og har, som en række andre danske energiselskaber, en ambition om at bygge overskudsgivende selskaber med fokus på fiberbredbånd.

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs