ITWatch

Apple står til rød start efter rygter om droppet produktionsløft

Rygterne om at Apple vil droppe sit ventede produktionsløft på iPhones betyder, at Apple indikeres 3,9 pct. lavere i det amerikanske formarked.

Foto: MIKE SEGAR/REUTERS / X90033

Apple indikeres 3,9 pct. lavere i 145,86 dollar i det amerikanske formarked efter rygter om, at teknologigiganten sandsynligvis vil droppe sit ventede iPhone-produktionsløft.

Det skriver Bloomberg News med henvisning til personer med kendskab til sagen.

Apple sigter ifølge kilderne mod at producere 90 mio. smartphones i perioden, hvilket stort set er på linje med tidligere år.

Finanshuset Morgan Stanley og Oddo pointerer dog begge, at rygterne ikke indikerer eventuelle nedjusteringer af volumenprognoserne.

Morgan Stanley forventede en produktion af 90 mio. nye iPhone 14-modeller i andet halvår 2022, hvilket vil være en flad udvikling i forhold til samme periode sidste år, hvilket ifølge finanshuset også er på linje med antallet af rapporterede færdigproducerede smartphones.

”Derfor indebærer de nye rygter ikke nogen nedadrettet risici for vores iPhone-forsendelsesprognoser,” skriver Morgan Stanley, der vurderer, at nøglen vil være, at se om ordrerne for iPhone 14/14 Plus vil blive nedrevideret

Danske podcastudbydere opfordrer lyttere til at droppe Apple

Apple vil næsten fordoble antallet af ansatte i annonceafdeling

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs