ITWatch

Nuuday-chef vil digitalisere i uhørt tempo: "Vi leverer ikke det vi skal og kvaliteten er for lav"

Topchef i Nuuday Jon James venter store afkast af Nuudays hastige digitaliseringsproces. Selskabet investerer en milliard i transformation og udskifter hovedparten af selskabets it. Det skal sikre fremtiden vækst for selskabet, der udsættes for massive strukturelle forandringer de kommende år.

Foto: PR

Der skal fuld knald på digitaliseringen hos Nuuday, hvis selskabet skal i mål med sine ambitioner om at være i front på det digitale område. Det siger topchef Jon James, der i meget direkte vendinger forklarer, at Nuuday er under pres, hvis selskabet skal genvinde tidligere tiders førerposition.

”Vi har hele tiden været meget ærlige om dette. Vi er godt på vej, men vi leverer ikke det, vi skal. Vi har ikke høj nok kvalitet. Vi innoverer ikke hurtigt nok, og vi er ikke digitale nok. Det er ikke nok at forbedre os. Vi skal transformere. Vi skal skifte ud,” siger han til ITWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs