ITWatch

Styrelse har opdateret Bredbåndskortet

Bredbåndskortet, der viser alle tilskudsberettigede adresser, er blevet opdateret af Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur.

Foto: Fiberalliancen

Baggrunden for opdateringen af Bredbåndskortet er, at Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur (SDFI) har modtaget yderligere oplysninger fra bredbåndsudbyderne om deres dækning samt om deres planer for udrulning, fremgår det af en meddelelse.

Bredbåndskortet viser nu omkring 38.300 tilskudsberettigede adresser. Det betyder, at godt 1.100 adresser har ændret status fra tilskudsberettigede til ikke tilskudsberettigede

619 adresser, der tidligere var omfattet af den særlige ordning for enkeltstående adresser har desuden har ændret status til at være omfattet af den almindelige ordning.

Et mindre antal adresser har derudover ændret status fra den almindelige ordning til den særlige og enkelte adresser enten fra at være ikke-tilskudsberettigede til at være tilskudsberettige til den særlige- eller til den almindelige ordning.

TDC: Det kræver langt flere penge at dække Danmark med bredbånd

Ny aftale gør det lettere at opsætte mobilmaster

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs