ITWatch

TDC: Det kræver langt flere penge at dække Danmark med bredbånd

TDC mener, regeringens erhvervspakke langt fra dækker, hvis landet skal dækkes med bredbånd. Der skal mange flere penge til. TDC foreslår åbne fibernet, skattefradrag og brug af frekvensmidler og afviser nye investeringer steder, hvor der allerede ligger fibernet.

Foto: Teis Bruno

TDC hilser regeringens erhvervspakke velkommen som et skridt i den rette retning, men teleselskabet advarer om, at skal landet dækkes med bredbånd i de tyndt befolkede områder, skal der langt flere penge til end den samlede ramme på en mia. kr. frem mod 2025, som indgår i pakken. Sådan lyder det fra TDC's finansdirektør Stig Pastwa over for ITWatch.

"Disse penge sætter ting i gang. Der skal sættes gang i små og mellemstore virksomheder, kompetencer og vækstmiljøer. Her er det et godt tilskud. Men for bredbånd og datasikkerhed, kræves der helt andre midler," siger Pastwa.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs