ITWatch

Globalconnect opkøber fibernet

Globalconnect har opkøbt et samlet fibernet, der skal bidrage til at indfri selskabets samlede danske ekspansionsambitioner.

Foto: PR

Globalconnect har købt Wizers fibernetværk, der nu skal indgå i Onefiber - Globalconnects danske fibertilbud til private hjem. Det er ”helt i tråd med ambitionen” om at forbinde 100.000 private hjem med fibernet i løbet af de kommende år, skriver selskabet i en meddelelse.

”Det er vigtigt for os at bidrage til, at alle har lige digitale muligheder på tværs af samfundet. Fundamentet er et fremtidssikret fibernetværk, og dette seneste opkøb øger vores tilstedeværelse i Danmark markant. Det giver os endnu bedre forudsætninger for hurtigt at give flere danskere adgang til en højhastigheds fiberforbindelse, helt i tråd med vores strategi,” siger Martin Lippert, der er topchef i Globalconnect.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs