ITWatch

GNs headsetdivision når ikke i land trods storvækst

GNs headsetdivision vokser fortsat voldsomt, men er ikke i stand til at nå målene, opsat af analytikere, i det netop aflagte regnskab. (Opdateret)

Foto: Mogens Flindt

GN's headset-division, GN Audio, leverede igen solid vækst i andet kvartal, hvor fremgangen dog var dårligere end ventet.

GN Audio havde således en organisk vækst på 32 pct. i april, maj og juni, hvor analytikerne ifølge estimater indsamlet af GN selv havde ventet en vækst på 36,5 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs