ITWatch

Mobilselskabet 3 tjener færre penge i Danmark

Teleselskabet 3 fik et mindre fald i såvel omsætningen som driftsindtjeningen på det danske marked i årets andet kvartal. Der kom dog flere mobilkunder. (Opdateret)

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Der kom flere kunder til teleselskabet 3 i årets andet kvartal, men det har været svært at veksle til omsætning og indtjening. Det viser regnskab fra moderselskabet Investor AB.

Således lå driftsindtjeningen, ebitda, på 164 mio. kr. for andet kvartal, hvilket er en tilbagegang på 15 pct. I mellemtiden har 3 frasolgt selskabet Hi3g Networks. Omsætningen står i det store hele stille, men bakker dog med et par mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs