ITWatch

TDC-datter truer med at lukke for adgang til en stor bid af Danmarks største kabel-tv-net

Nuuday efterlyser, at Erhvervsstyrelsen tvangsåbner Stofas kabel-tv-net helt ud til de foreninger, som Stofa har et coax-samarbejde med. Ens konkurrencevilkår, lyder kravet.

TDC-ledelsen er åbenbart træt af, at Norlys-ejede Stofa sniger sig udenom konkurrencen på bredbåndsmarkedet. | Foto: Jens Dresling

I dag har konkurrenter som udgangspunkt adgang til at sælge bredbåndsløsninger til foreninger, der har et kabel-tv-samarbejde med TDC’s datterselskab Nuuday. Men det kan snart være et overstået kapitel.

I forbindelse med en revision af reguleringen af bredbåndsmarkedet, som Erhvervsstyrelsen har skudt i gang, truer Nuuday nemlig med at lukke for adgangen, hvis energikoncernen Norlys ikke ender med at blive pålagt at åbne for adgang til foreninger, som arbejder sammen med Norlys-ejede Stofa på kabel-tv-området – såkaldt foreningscoax.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs