ITWatch

Politikere kritiserer manglende mobildækning i metroen

Transportminister Benny Engelbrecht (S) er ikke tilfreds med, at brugerne af metroens to nye linjer i København fortsat ingen mobildækning har. Problemet forventes løst til efteråret, lyder det fra Metroselskabet.

Foto: Aleksander Klug

Det vækker kritik, at brugerne af de nye metrolinjer M3 og M4 i København fortsat må kigge langt efter signalet på deres mobiltelefoner, skriver DR.

I september sidste år åbnede Cityringen, og siden har endnu en metrolinje til Nordhavn slået de automatiske døre op for passagererne, men hverken den ene eller det andet sted kan kunder få dækning på deres mobiltelefoner, og det får politikere fra Socialdemokratiet, SF og Radikale Venstre til at kritisere forholdene.

"Jeg kan godt forstå, hvis brugerne i Cityringen synes, det er underligt, at teleselskaberne har været så længe om at levere mobildækning, og jeg er heller ikke tilfreds," siger transportminister Benny Engelbrecht (S) til DR.

Fra Metroselskabets side erkender man, at der har vist sig større udfordringer end ventet med etableringen af mobildækning i M3 og M4, men ifølge en tidsplan skulle det være på plads i løbet af efteråret.

Norlys-chef: "Nu har vi i hvert fald meldt os rimelig klart på banen"

Britisk regering antyder U-vending i Huaweis rolle som 5G-leverandør

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger