ITWatch

3 afventer myndighedernes udmelding om 5G-betingelser inden valg af leverandør

Mette Frederiksen vil stramme kravene til leverandører i 5G-nettet. Hos 3 skal adm. direktør Morten Christiansen snart beslutte, om Huawei skal fortsætte som teleselskabets leverandør. Han regner med klare meldinger for myndighederne i udbudsmaterialet til de kommende 5G-auktioner.

Foto: PR/3

3-direktør Morten Christiansen vil have klarhed over, hvilke leverandører han og andre teleoperatører må benytte i sine netværk.

Det siger han til ITWatch som reaktion på, at statsminister Mette Frederiksen i et interview med Berlingske har gjort det klart, at regeringen kommer til at stramme kravene til leverandører i 5G-nettet gennem ny lovgning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs