ITWatch

Teledirektør isolerer nøglemedarbejdere for at sikre dem mod coronasmitte

Beredskabsplanerne er støvet af hos en af de afgørende aktører i at sikre den digitale infrastruktur. Direktøren har isoleret en række centrale medarbejdere, for at undgå at de bliver eksponeret for smitte.

"Vi arbejder med alle mulige scenarier, men de ændres hele tiden," siger Claus Metzsch Jensen om coronasituationen. | Foto: PR/Eltel Networks

Den eskalerende coronakrise har fået teleleverandøren Eltel Networks til at indføre helt nye foranstaltninger for at kunne holde liv i den digitale infrastruktur.

Udover at være underleverandør til en række teleselskaber som TDC, så står selskabet også bag Banedanmark og Domstolsstyrelsens egne telenetværk. En af opgaverne går på at overvåge nedbrud i netværkene i en såkaldt NOC, og for at undgå, at de ansatte i overvågningscentret bliver lagt ned med sygdom, har adm. direktør Claus Metzsch Jensen isoleret lokalet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

TDC-netværk kører igen

Et længerevarende nedbrud lammede torsdag kunder på TDC Nets mobilnetværk - samt kunder fra andre teleselskaber, der ikke kunne komme i kontakt med TDC-kunder. Nu fungerer det igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs