ITWatch

TDC beder 10 ansatte blive hjemme af frygt for coronavirus

De kommende dage skal 10 ansatte på TDC's hovedkontor i Teglholmen arbejde hjemmefra. Årsagen er, at de har haft kontakt med personer, der kan kædes sammen med et sted, hvor der har været konstateret smitte med coronavirus.

Foto: TDC/PR

Frygt for coronavirus har fået TDC til at bede 10 ansatte om at arbejde hjemmefra de kommende dage, skriver Berlingske.

De pågældende er ansat i hovedkontoret i Teglholmen og kobles sammen med den hastigt spredende virus, fordi de har været i kontakt med to andre personer, der er ansat af TDC's samarbejdspartnere. Disse to personer arbejder også fysisk hos TDC i Teglholmen og har været i samme bygning i udlandet, hvor en person er blevet konstateret smittet med coronavirus.

"TDC Group har overblik over, hvem de pågældende medarbejdere har været i kontakt med under deres ophold på TDC Group’s hovedkontor på Teglholmen. TDC Group har som en ekstra sikkerhedsforanstaltning bedt disse medarbejdere om at arbejde hjemmefra," forklarer Louise Münter, chef for TDC's kommunikation, til Berlingske og tilføjer, at de 10 ansatte er blevet anmodet om at søge læge, hvis de skulle udvise tegn på smitte.

Coronavirus har spredt sig fra Kina til i alt 40 lande. I Europa er Italien hårdest ramt med 322 smittede og 11 døde. Også på aktiemarkederne trækker virussen bekymrende spor. Herhjemme har C25-indekset ifølge DR tabt 10,7 pct. af sin værdi på en uge.

Facebook aflyser global marketing-konference på grund af coronavirus

Medie: Tiden kan være løbet fra mobilmesse

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger