ITWatch

Yousee stopper salg af taletidsprodukter 

TDC-selskabet Yousee stopper alt salg af taletidsprodukter fra starten af næste år.

Foto: Torkil Adsersen/Ritzau Scanpix

Yousee stopper den 19. februar 2020 for salget af taletidsprodukterne MobilTid, MobilTid Online, MobilTid Månedskort og Bredbånd-2-Go Cash. Det sker som led i at fokusere på kerneforretningen og tilpasse sig kundernes behov.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet. Det sker fordi efterspørgslen er faldet kraftigt.

"Vi kan konstatere, at efterspørgslen på taletidsprodukter er lav, da mobiltelefoni og data i dag er så udbredt og billigt, at alle kan være med via et abonnement, som i dag kan skræddersyes efter den enkeltes behov. Samtidig er det en forudsætning for at give vores kunder den bedste kundeoplevelse, rådgivning og support, at vi kender vores kunder og deres behov. Det understøtter taletidsprodukterne ikke qua deres anonymitet," siger Hans Henrik H. Knudsen, produktdirektør i YouSee.

TDC skriver videre, at kunderne fortsat kan købe taletidskort frem til udgangen af 2019.

"Betalt taletid kan anvendes indtil gyldighedsperioden udløber, og startpakker og optankninger kan aktiveres frem til 19. februar 2020. Kunder med overskydende MobilTid kan få refusion af overskydende MobilTid i op til 12 måneder efter kundens konto er udløbet," hedder det. TDC skriver endeligt , at kunderne kan beholde deres nummer ved overgangen til andet abonnement.

TDC henter to nye direktører til Nuuday

Yousees tv-app var nede under landskamp

Itadel-chef: Først klar til vækst fra næste sommer

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger