ITWatch

Itadel-chef: Først klar til vækst fra næste sommer

Det tidligere TDC Hosting, som i dag hedder Itadel, er gennem en større omstilling siden adskillelsen fra TDC. Det betyder, at væksten lader vente på sig for selskabet.

PR
Foto: PR

Topchef i det tidligere TDC Hosting, Itadel, Jess Julin Ibsen, forventer, at den omstilling, selskabet er på vej igennem, kommer til at koste på toppen næste år i sådan en grad, at omsætningen vil dykke sammenlignet med i år.

Det fortæller topchefen til Computerworld.

Omstillingen har været igang siden Maj Invest i 2017 købte selskabet ud af TDC og omdømte det til Itadel. Det har betydet domicilflytning, udskiftning på flere topposter og fyring af medarbejdere, men ifølge Jess Julin Ibsen er Itadel på rette vej, og han kan se vækstmulighederne lige om hjørnet.

"Når vi kommer frem til sommerferien næste år, så er vi der, hvor vi er klar til at være en ren vækstplatform," siger han til Computerworld.

Jess Julin Ibsen har tidligere forklaret til ITWatch, at den tidskrævende omstilling ville ramme bundlinjen i år, og måske betyde, at der heller ikke kommer sorte tal på bunden næste år.

Itadel skifter ud i direktionen

Itadel-direktør om nyt strategisk fokus: Vi kan ikke være alt for alle

Itadel sælger ud af kundeporteføljen

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger