ITWatch

Minister kræver redegørelse fra TDC efter nedbrud

Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) kræver nu en redegørelse fra TDC, efter nedbrud på teleselskabets netværk gentagne gange har ført til, at borgere ikke har kunnet ringe 112.

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) kræver en redegørelse fra TDC, efter selskabet torsdag blev ramt af nedbrud, der resulterede i, at man i store dele af landet ikke kunne ringe 112.

Det skriver TV2.

Det er ikke første gang, at nedbrud på TDC's net har betydet, at danskerne ikke kan ringe 112, og derfor vil ministeren nu have en redegørelse fra teleselskabet. Derudover har Magnus Heunicke bedt TDC møde op på hans kontor mandag morgen, skriver TV2.

"Så må de levere en beskrivelse af, hvordan det nu for femte gang på kort tid kunne gå så galt, og en plan for, hvordan vi sikrer, at det ikke sker igen. Og de har at møde op," siger sundhedsministeren til TV2.

Hos TDC beklager topchef Allison Kirkby nedbruddet.

"Jeg beklager dybt, at det her er sket. Vi er i tæt dialog, og jeg kan forsikre, at vi lytter til hospitalerne, og vi vil lære af hændelsen i dag og tidligere hændelser, så vi kan rette op på problemerne," siger Allison Kirkby til TV 2.

Borgere kan igen ringe 112 efter TDC-nedbrud

TDC-nedbrud afholder brugere fra at ringe 112 

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs