ITWatch

TDC-nedbrud afholder brugere fra at ringe 112

TDC oplever et nedbrud, der lukker ned for 112, skriver TDC.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

TDC har afbrudt for adgangen til 112. Det sker på baggrund af nedbrud på mobilnettet.

"TDC har desværre driftsforstyrrelser på mobilnetværket på Fyn, Sjælland, Bornholm og Øerne. Der kan også forekomme driftsforstyrrelser andre steder i landet," lyder det fra TDC.

"Kunder, der benytter 2G- og 3G-mobiltelefoni, kan være berørt. Kunder, der benytter fastnet- og 4G-mobiltelefoni, er ikke berørt," skriver selskabet.

Selskabet anbefaler kunder uden adgang til 4G at slukke telefonen, fjerne simkortet og genstarte, da det gør det muligt at lave nødopkald. Rigspolitiet anbefaler, at TDC-kunder forsøger at finde en fastnettelefon at ringe fra.

"TDC har nedbrud på flere netværk, hvilket påvirker mange kunder, 4G-nettet virker. Derfor, er du TDC-kunde, og har du ikke 4G-dækning, så find en fastnettelefon og brug denne, skulle du have brug for at ringe 112 eller 114," skriver Rigspolitiet i et opslag på Twitter.

TDC har netop sendt ud, at man arbejder med alt disponibelt mandskab på at løse problemet og at man "beklager de gener, det medfører for vores kunder."

Tvivl om teledata starter undersøgelse i Norge 

Usikre mastedata har været kendt i årevis 

Mere fra ITWatch

IBM-psykolog: Hos os er det okay ikke at have ja-hatten på

Mens IBM det sidste års tid har gennemgået nogle af de største forandringer i nyere tid, er stressniveauet i virksomheden ikke eksploderet. Forklaringen skal blandt andet findes i et målrettet arbejde med ledernes syn på de ansatte, forklarer psykolog Cecilie Demkjær Schultz Pedersen.

Topchef stopper hos Nets

Klaus Pedersen stopper ved årsskiftet som adm. direktør hos betalingsselskabet Nets. Han fortsætter i en periode som rådgiver. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs