ITWatch

3 udvider forretningen med rejseforsikring

Teleselskabet vil sælge rejseforsikringer til sine kunder. Lanceringen er udtryk for et fokus på forretningsudvikling udover de traditionelle kerneydelser, lyder det fra direktør for privatmarkedet hos 3.

Fra i dag kan 3's kunder købe rejseforsikring hos teleselskabet. Det sker efter 3 har indgået et samarbejde med forsikringsselskabet Europæiske ERV.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Navnet på produktet er 3Rejseforsikring, og det skal ses i forlængelse af teleselskabets løsning, der giver mulighed for fri roaming i 64 lande.

"Vi har valgt at gå ind på markedet for rejseforsikring, fordi vi så en mulighed for at byde ind med et stærkt og brugervenligt produkt, som er relevant i forhold til vores øvrige forretning og 3LikeHome, hvor vi har godt fat i de kunder, der rejser meget," lyder det i en skriftlig kommentar til ITWatch fra 3's direktør for privatmarkedet, David Elsass.

Rejseforsikringen dækker både kunden og hjemmeboende børn under 18 år, og betalingen foregår via 3 online selvbetjening.

"Det er et rigtig godt eksempel på, at en god idé hurtigt kan blive til virkelighed hos 3. Det er en del af vores dna, at vi konstant har fokus på forretningsudvikling og tvinger os selv til at se ud over vores kerneydelser," siger David Elsass og forsætter:

"Kan vi levere en løsning, der bidrager på bundlinjen, skaber værdi for kunderne og går godt i spænd med resten af forretningen, så handler vi på det."

3 venter at få kunder på 5G i 2020

3 landede nye kunder og lavere omsætning i årets første kvartal

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger