ITWatch

3 landede nye kunder og lavere omsætning i årets første kvartal

Flere kunder kom ombord hos 3 og onlinebrandet Oister i årets første tre måneder. "Vi er lykkedes flot med vores lancering af bredbåndsabonnementer i alle kanaler," lyder det fra 3-direktør Morten Christiansen.

PR/3
Foto: PR/3

Teleselskabet 3 har lagt godt fra land i 2019 med 27.000 nye kunder i årets første tre måneder. Alligevel må 3 konstatere et mindre fald i omsætningen. Det viser nye kvartalstal fra selskabet.

Samlet set vokser kundebasen med 2 pct. og lyder nu på 1.357.000 abonnenter på tværs af de to brands 3 og Oister, fremgår det af en pressemeddelelse.

Omsætningen i første kvartal lander på 622 mio. kr., hvilket er en mindre nedgang sammenlignet med samme kvartal i 2018. Serviceomsætningen tegner sig for 434 mio. kr., mens ebitda-resultat lyder på 165 mio. kr. i første kvartal 2019, viser de nye tal fra 3.

“Vi ser fortsat en tendens til, at kunderne beholder deres mobiler i længere tid, og dermed falder vores salg af mobiler. Dette kan mærkes på omsætningen, men kun marginalt på indtjeningen. Kunderne har fortsat fokus på priserne, og det kan til gengæld aflæses i vores serviceomsætning. Vi er dog godt tilfredse med driftsresultatet, som ender på et særdeles fornuftigt niveau for et første kvartal," siger Morten Christiansen.

Ny bredbåndsløsning

Teleselskabet lancerede i første kvartal en ny bredbåndsløsning, og den har ifølge topchef Morten Christiansen været en succes.

"Vi er lykkedes flot med vores lancering af bredbåndsabonnementer i alle kanaler, hvor vi på pris og indhold tager kampen op mod de traditionelle bredbåndstilbud. Kunderne har vist stor interesse for vores produkter, og vi har haft ekstremt få returneringer. Som forventet kan vi altså levere en kvalitet, som dækker en stor gruppe danskeres behov," udtaler adm. direktør Morten Christiansen i meddelelsen.

Sammenligner man med samme periode sidste år, er 3 kundebase samlet set vokset fra 1.293.000 kunder til 1.357.000.

3-direktør: Hvis vi kludrer i det om mandagen, kan vi mærke det om tirsdagen

3-direktør: Frekvenser vil styrke vores netværk gevaldigt

3 klar til at fortsætte med Huawei

3 har droppet planer om at være 10 min. fra alle danskere: "Verden har ændret sig"

3-topchef når akkurat vækstmål: "Markedet har været mere stille end forventet"

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger