ITWatch

Analytiker: Uvished om TDC's investeringsmillliard

Central kreditanalytiker frygter, at TDC's fiberplan bliver udhulet af en større regning til it-systemer. Finansdirektør afviser og løfter nu sløret for udgifterne til it.

TDC's finansdirektør Stig Pastwa afviser, at opsplitningen af it-systemer vil udhule selskabets fiberinvesteringer. | Foto: PR/TDC

TDC har annonceret store milliardinvesteringer i bredbånd og fiberkabler. Det er en central del af den strategi, som teleselskabets nye ejere har lagt. Men samtidig skal TDC gennem en historisk opsplitning af virksomheden, der vil efterlade TDC i to enheder, som indtil videre går under betegnelserne Netco og Opco.

I forbindelse med opsplitningen skal TDC bruge penge på at inddele sine gamle it-systemer. Det kan risikere at dræne TDC for så store ressourcer, at det kan ramme de planlagte investeringer i bredbånd og fiber.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs