ITWatch

AT&T på vej med angreb på Netflix

Telekoncernen har med overtagelsen af Time Warner styrket sit indholdsarsenal og gør nu klar til en skærpet kamp mod Netflix.

Ritzau Scanpix/AP/Mark Lennihan
Foto: Ritzau Scanpix/AP/Mark Lennihan

Den store amerikanske tele- og mediekoncern AT&T er på vej med hele tre streamingtjenester til næste år i en skærpet kamp mod Netflix om markedet i USA.

AT&T fik tidligere i år med myndighedernes godkendelse lagt sidste hånd på overtagelsen af Time Warner, og dermed har koncernen styrket sit indholdsarsenal, inden slaget skal slås.

På den baggrund har AT&T ifølge Bloomberg News tænkt sig at lancere tre streamingtjenester. Den ene skal kun indeholde film, mens den anden skal indeholde selskabets egne originale produktioner og blockbuster-film. Den sidste og dyreste tjeneste skal oveni have et indholdsbibliotek med licenseret indhold fra tredjeparter.

AT&T leder efter modsvar på, at man mister kunder på DirectTV-produktet, og man er presset af Netflix, men også af Walt Disney, der for nyligt overtog underholdningsaktiviteterne fra 21st Century Fox, og som er på vej med en ny streamingtjeneste med Star Wars og masser af indhold fra Marvel-universet.

AT&T betalte 85 mia. dollar for Time Warner.

/ritzau/FINANS

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger