ITWatch

Samsø siger farvel til bredbånd drevet af frivillige

Efter planen er det frivilligt drevede bredbåndssignal på Samsø lukket ved udgangen af 2019. Det sker, når Fibia er færdig med at lægge fiberkabler i jorden. Det frivllige net har stået, siden øens bredbåndsleverandør gik konkurs for seks år siden.

Foto: PR/Fibia

Det er snart slut med det trådløse bredbåndssignal, som frivillige har drevet på Samsø i over seks år.

Næste år begynder selskabet Fibia at grave fiberkabler ned på øen. Samsø Bredbånd og Fibia præsenterede i slutningen af september en aftale mellem parterne, der sikrer, at alle på øen kan blive koblet på en fiberforbindelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

IDC: Opkøbsbølge efterlader hele it-branchen et nyt sted

Der bliver dagligt købt it-selskaber i en af de mest voldsomme opkøbsbølger i mange år, og det er udtryk for en kraftig forandring af it-branchen, som er i gang netop nu, mener analytiker. Han ser Visma og EG som eksempler på selskaber, der tegner den fremtidige udvikling.

Klumme: Metaverset er mere end virtuelle mødelokaler og sjove avatarer

Facebook (nu Meta), Apple og Microsoft taler alle om fremtidens internet også kendt som The Metaverse. Visionen er ét stort virtuelt univers, hvor alle er forbundet til alle og det er især noget virksomheder kan være de første til at nyde godt af, skriver Sune Wollf, CTO hos Synergy XR, i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs