ITWatch

3 putter mere data i mobilabonnementer

Teleselskabet 3 hæver datamængden i udvalgte abonnementer for at imødekomme kundernes øgede forbrug af tjenester på mobilen.

Foto: Jan Bjarke Mindegaard

Kampen om kunderne på mobilmarkedet er benhård. Nu øger teleselskabet 3 mængden af data i en stribe abonnementer. Det sker i takt med, at danskernes dataforbrug stiger, lyder det fra 3 i en pressemeddelelse.

"Vi har hele tiden fokus på, hvordan danskernes adfærd på mobilen udvikler sig. Lige nu er tendensen, at flere ting bliver tilgængeligt digitalt og skal derfor betjenes online, så danskerne er afhængige af at skulle bruge mere data."

"Derfor tilføjer vi nu mere data i udvalgte abonnementer uden at hæve priserne – og så øger vi fair use-grænsen fra 10 til 20 GB for privatkundernes abonnementer med 3LikeHome," udtaler David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3, i meddelelsen.

Danskernes dataforbrug voksede med 50 pct. i første halvår af 2017 sammenlignet med sammen periode året forinden, viser Energistyrelsens Telestatistik.

Udover at putte mere data i udvalgte abonnementer hæver 3 den såkaldte fair use-grænse på 3LikeHome for privatkunder i udlandet. Den stiger fra 10 GB til 20 GB.

Ændringerne træder i kraft fra 27. marts.

Waoo vil kun bruge fiber: Nedbrud og ustabilitet plager andre infrastrukturer 

TDC's opkøb af Plenti fik underskud på 60 mio. kr. i 2017

Telmore-kunder har fået trukket tusinder af kroner efter fejl på server 

Mere fra ITWatch

Klumme: ESG gør en forskel men det skal dokumenteres

Efter en lang rejse er ESG trådt ind på direktionsgangen som en væsentlig del af hele forretningsstrategien og ikke mindst IT-strategien. Det er nødvendigt, for ESG kan virkelig gøre en forskel for forretningen og for miljøet, og IT er nøglen, skriver Kenneth Hallingskov fra WaveAccess i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs