ITWatch

UBS køber atter op i TDC

Først øgede den schweizisk storbank ad flere omgange sin beholdning af TDC-aktier, så solgte den ud, og nu har UBS atter købt op i den danske telekoncern.

Foto: Alessandro Della Bella

Den schweiziske storbank UBS virker ikke til at kunne bestemme sig for, hvor mange aktier den gerne vil eje i det danske teleselskab TDC.

Torsdag morgen har TDC til fondsbørsen meddelt, at UBS nu ejer 10,97 pct. af aktierne.

TDC er på vej mod udgangsdøren på børsen efter overtagelsestilbuddet fra et konsortium af tre danske pensionskasser og australske Macquarie.

Onsdag frasolgte UBS ellers aktier, så schweizerne onsdag ejede 9,61 pct. Da ejerandelen var højest, ejede UBS 12,41 pct. af aktiekapitalen i TDC .

Tilbuddet fra konsortiet lyder på 50,25 kr. per aktie, og siden det kom frem og blev anbefalet af TDC -bestyrelsen har aktien i teleselskabet befundet sig i underkanten af det niveau.

TDC-aktien stiger marginalt til 49,77 torsdag formiddag.

/ritzau/FINANS

TDC gafler direktør til erhvervsforretningen hos konkurrent 

UBS sælger ud af TDC-aktier og går under 10 pct. 

Mere fra ITWatch

IDC: Krisen udløser et skifte i it-branchen

Fremtiden byder på stort fokus på at reducere omkostninger fremfor at frembringe innovative løsninger til danske virksomheder. Det spår IDC Nordic i et it-marked, der i stigende grad rammes af høje renter og høje energipriser. De it-selskaber, der har glemt at omstille sig, bliver ramt, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs