ITWatch

UBS sælger ud af TDC-aktier og går under 10 pct.

Fra at eje over 12 pct af aktierne i TDC er den schweiziske storbank UBS nu nede på under 10 pct.

Foto: Alessandro Della Bella

Den schweiziske storbank UBS har igen solgt ud af sin beholdning af aktier i teleselskabet TDC, der er på vej mod udgangsdøren på fondsbørsen efter overtagelsestilbuddet fra et konsortium af tre danske pensionskasser og australske Macquarie.

Frasalgene betyder, at UBS har passeret grænsen på 10 pct. af aktierne i TDC, hvor schweizerne nu ejer 9,61 pct. Da ejerandelen var højest, ejede UBS 12,41 pct. af aktiekapitalen i TDC.

Tilbuddet fra konsortiet lyder på 50,25 kr. per aktie, og siden det kom frem og blev anbefalet af TDC-bestyrelsen har aktien i teleselskabet befundet sig i underkanten af det niveau.

Onsdag eftermiddag koster en TDC-aktie 49,73 kr.

/ritzau/FINANS

UBS sælger ud af sine TDC-aktier og ejer nu 11 pct. af selskabet

Storbank fortsætter sit opkøb af TDC-aktier 

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs