ITWatch

Ansatte til TDC: Foretrækker MTG-fusion fremfor salg til pensionskasser

Hos medarbejderne i TDC er der tilfredshed med, at ledelsen i TDC, i hvert fald i første omgang, har afvist købstilbuddet fra en række danske pensionskasser samt en australsk infrastrukturfond.

Foto: PR/TDC

I medarbejderforeningen TDC Landsklub håber man, at den allerede udmeldte og planlagte fusion med det svenske medieselskab MTG Nordic får lov til at gå igennem, og man er ikke lun ved tanken om at et konsortium bestående af de danske pensionskasser ATP, PFA og PKA og den australske kapitalfond Macquarie, kan ende som ejere af den danske telekoncern.

Det skriver Finans.

Landsklubben organiserer størsteparten af TDC 7300 danske medarbejdere, og her ser man en fusion med svenske MTG Nordic som den rigtige vej for TDC.

"Det ser jeg simpelthen som en styrkelse af TDC A/S. Jeg håber, at fusionen kan bidrage til en masse nye tjenester og løsninger til gavn for både kunder og virksomheden. Så set fra min stol er MTG-fusionen positiv," siger Lars Jørgensen, formand for Landsklubben, til Finans.

Han siger desuden, at nyheden om fusionen har givet medabejderne en genvunden tro på TDC's fremtid i det danske tele- og tv-marked.

Pensionskassernes plan for TDC: Gigabit-bredbånd til alle og vil skrue ned for Yousee 

TDC-formand om læk af milliardbud: Unfair og sætter os under pres 

JPMorgan sænker kursmålet for TDC-aktien 

Svensk regering klar til at give Telia grønt lys til opkøb 

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs