ITWatch

TDC og 3 skal i retten

Spillemyndigheden skal møde TDC og 3 i retten, fordi teleselskaberne nægter at blokere for internetadgangen til nogle hjemmesider.

Foto: Colourbox

Teleselskaberne TDC og 3 er på vej i retten i en sag mod Spillemyndigheden om blokering af udenlandske spillesider, skriver Berlingske Business.

Spillemyndigheden kontrollerer, at alle spiludbydere har dansk tilladelse til at udbyde spil til danskere over nettet. Ellers kan man blive blokeret.

Ifølge Berlingske har TDC og 3 nægtet at blokere for internetadgangen til 25 spillesider. Men siderne er ikke på dansk, selv om Spillemyndigheden mener, at de er rettet mod danskere, og derfor stiller telebranchen sig på bagbenene.

"Spillemyndigheden kan efter reglerne alene komme med en henstilling til internetudbyderne. Men vi vil have en dommerkendelse, altså have domstolen til at tage stilling til, hvad det indebærer, at et spil er rettet mod danske brugere, når der er tale om sider, som ikke engang er på dansk," siger Jakob Willer, direktør i teleselskabernes brancheorganisation, Teleindustrien, til Berlingske.

"Vi blokerer ikke uden at få en dommerkendelse. Derfor har vi afvist en frivillig blokering, og som resultat har Spillemyndigheden som forventet stævnet de to selskaber," fortsætter han.

Spillemyndigheden har ikke ønsket at kommentere sagen overfor Berlingske.

Telebranchen: Lovforslag åbner for ladeport af blokeringer

Telenor anker dom i pirat-sag

Forsiden lige nu

Ny Visma-direktør i Danmark skal tegne de store linjer

34-årige Mads Rebsdorf overtager tøjlerne i Vismas danske SMB-division og dermed E-conomic- og Software-forretningerne. Opgaven er ikke at gøre selskaberne til én forretning, men at styrke dem som ét hele på tværs af produkter og teknologier.

Agillic overtegnet i børsintroduktion

Det danske it-selskab Agillic, som tilbyder digitale salgskampagner til virksomheder, blev overtegnet ved selskabets børsintroduktion på minibørsen Nasdaq First North.

IT-Universitetet modtager rekordmange ansøgninger

IT-Universitetet oplever stor interesse i forhold til ansøgninger fra håbefulde studerende. Hvis antallet af kvote 2-ansøgere tages som udtryk for den samlede interesse, vil universitetet igen i år sætte ansøgerrekord.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger