ITWatch

Plenti-kunder tæt på at flytte over på TDC's netværk

I løbet af december flytter Plentis kunder over på TDC's netværk. Kunderne har hidtil været på konkurrenten 3's net.

Foto: PR/TDC

TDC flytter Plentis kunder over på sit net i løbet af december. Det fremgår af en pressemeddelelse og en kundemail, som ITWatch har set.

"Vi har gode nyheder! Nu kan vi nemlig endelig afsløre, at alle Plenti-kunder i december måned skifter til TDC's mobilnetværk," står der i kundemailen.

Plenti var tidligere et såkaldt MVNO-selskab, som lejede sig ind på 3's net. Men TDC købte Plenti i starten af september og har siden da forhandlet med 3 om at få flyttet kunderne over til sig. Det er altså lykkedes nu, nærmest samtidig med, at Plenti også skifter chef. Ud går Peter Mægbæk, og ind kommer Claus Wamsler-Nielsen.

I mailen fremhæver TDC, at kunderne "godt kan glæde" sig.

"TDC's mobilnetværk er de seneste 3 år kåret til at have Danmarks bedste mobilnetværk," skriver telekoncernen.

Peter Mægbæk vil søge væk fra telebranchen efter Plenti-exit

Nyudnævnt Plenti-chef: Skal fortsætte med at kapre kunder

Forsiden lige nu

Ny Visma-direktør i Danmark skal tegne de store linjer

34-årige Mads Rebsdorf overtager tøjlerne i Vismas danske SMB-division og dermed E-conomic- og Software-forretningerne. Opgaven er ikke at gøre selskaberne til én forretning, men at styrke dem som ét hele på tværs af produkter og teknologier.

Agillic overtegnet i børsintroduktion

Det danske it-selskab Agillic, som tilbyder digitale salgskampagner til virksomheder, blev overtegnet ved selskabets børsintroduktion på minibørsen Nasdaq First North.

IT-Universitetet modtager rekordmange ansøgninger

IT-Universitetet oplever stor interesse i forhold til ansøgninger fra håbefulde studerende. Hvis antallet af kvote 2-ansøgere tages som udtryk for den samlede interesse, vil universitetet igen i år sætte ansøgerrekord.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger