ITWatch

Millioner til bredbånd vækker kritik: "Hul i hovedet"

"Det er helt gak," siger en televirksomhed om, at bredbåndspuljen kun kan bruges til at grave kabler ned i jorden. Puljen er blevet udvidet med 60 mio. kr., men DF vil gerne kunne give penge fra puljen til luftbårne teknologier fra 2018. (Præciseret 13.21)

René Kappelgård fra Net1 mener, at bredbåndspuljen giver ham konkurrence med statsmidler. | Foto: Kristoffer Veggerby

Præcisering: Det fremgår af artiklen, at Dansk Folkeparti vil ændre på kriterierne for bredbåndspuljen, så luftbåren teknologi også kan få støtte. Ordfører Jan Rytkjær Callesen præciserer nu, at luftbåren teknologi allerede kan søge støtte i puljen og trækker derfor sit forslag tilbage.

Det vækker kritik, at regeringen og Dansk Folkeparti har besluttet at putte yderligere 60 mio. kr. i bredbåndspuljen, så der samlet kan uddeles 100 mio. kr. i år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Stifter sælger livsværk til One.com

Stifter af Simplesite, Morten Elk, har sammen med den øvrige ejerkreds solgt virksomheden, som han har opbygget gennem 20 år. Køber er det kapitalfondsejede svenske One.com.

Professorer opfordrer Nets til at sælge MitID-forretning til danske købere

Nets bør sælge NemID og MitID til danske operatører, fordi der er tale om kritisk infrastruktur, lyder det fra to professorer, efter at området for digitale signaturer har fået et til-salg-skilt på hos betalingsselskabet. Digitaliseringsstyrelsen understreger, at en mulig køber skal have geografisk placering i Danmark.

IDC: Krisen udløser et skifte i it-branchen

Fremtiden byder på stort fokus på at reducere omkostninger fremfor at frembringe innovative løsninger til danske virksomheder. Det spår IDC Nordic i et it-marked, der i stigende grad rammes af høje renter og høje energipriser. De it-selskaber, der har glemt at omstille sig, bliver ramt, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs