ITWatch

TDC fastholder kritik efter aftale: Stadig fibermonopoler

TDC gentager kritikken af, at der er monopoler blandt fiberselskaberne, efter koncernen har indgået ny aftale med lokalt fiberselskab. Aftalen vil styrke TDC i Nordjylland.

Foto: Foto/Teis Bruno

Rettet kl. 14.02. Tidligere fremgik det, at aftalen med Eniig er TDC’s tredje med et fiberselskab. Det er blot den anden aftale, TDC indgår.

TDC fastholder kritikken af de lokale energiselskaber som monopoler på bredbånd. Det siger TDC-selskabet Yousees direktør Jaap Postma, efter TDC netop har indgået et samarbejde med fiberselskabet Eniig om, at koncernen bliver leverandør på Eniigs netværk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs