ITWatch

Interxion udbygger datacenter i Ballerup

Datacenter-virksomheden Interxion er i færd med at udvide sit datacenter i Ballerup. Udbygningen kommer på bagkant af øget efterspørgsel fra systemintegratorer, skriver Computerworld.

Peder Bank, managing director i interxion. | Foto: PR/Interxion

Den internationale datacentervirksomhed Interxion udvider sit datacenter i Ballerup med 1500 kvadratmeter. Projektet kommer til at koste selskabet i omegnen af 134 mio. kr.

Det skriver Computerworld.

Efter planen tages de første 900 kvadratmeter allerede i brug i år, mens de resterende 600 vil stå klar i 2019. Udbygningen kommer efter selskabet har oplevet en stigende efterspørgsel fra systemintegratorer, og der er tale om et projekt af typen co-location. Det betyder, at Interxion stiller lokaler, internetopkobling og sikkerhed til rådighed, mens kunderne selv sørger for udstyr.

"Flere internationale udbydere af cloud- og indholdstjenester fået øje på Danmark og København som et foretrukket og velplaceret netværksknudepunkt, når de skal levere digitalt indhold i Nordeuropa," lyder det fra Interxion til Computerworld.

Datacenter: Regler og afgifter er hæmsko for investering 

Interxion lægger fiber til Frankfurt-cloud: "Vores fornemste opgave" 

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs