ITWatch

NNIT: "Vi er nået frem til, at det bedste for begge parter er at lukke sagen ved et forlig"

It-selskabet har indgået forlig i voldgiftssag, der har verseret i flere år. Sagen koster it-selskabet 33 mio. kr. i omsætningen. (Opdateret kl. 16.59)

PR/NNIT
Foto: PR/NNIT

Efter længere tids forhandlinger er NNIT nået frem til et forlig med en kunde i det offentlige segment. Dermed sætter it-selskabet punktum i en sag, der har verseret siden før selskabets børsnotering i 2015.

"Det er en kompleks sag, så det er derfor, det har taget nogen tid. Vi er nået frem til, at det bedste for begge parter er at lukke sagen ved et forlig," siger Jesper Wagener, Head of Investor Relations hos NNIT, til ITWatch.

Som følge af sagen har NNIT har reduceret forventningen til omsætningen med 33 mio. kr. Derudover reduceres forventningen til overskudsgraden fra 10 pct. til 9 pct. som følge af forliget.

Har I indgået forligt for at holde på kunden?

"Det kan jeg ikke kommentere," siger Jesper Wagener.

Har I stadig kunden?

"Det kan jeg ikke kommentere. Jeg har mundkurv på hvad angår at komme med yderligere kommentarer," lyder det fra NNIT's IR-chef.

Har I flere sager af denne slags?

"Vi har oplyst om denne voldgift i børsprospektet i 2015 samt i flere regnskabsmeddelelser siden. Så det ville også fremgå, hvis vi havde flere, og det har vi ikke," siger Jesper Wagener.

Kunde lægger sag bag sig

Kunden, som NNIT har indgået forlig med, er Amgros. Selskabet er ejet af de fem danske regioner og har til formål at skabe stordriftsfordele og administrative besparelser ved at samle indkøb af lægemidler ét sted.

"Jeg kan bekræfte, at Amgros i dag har indgået forlig i en tre år gammel voldgiftssag med NNIT. Jeg er meget glad for, at vi nu kan lægge sagen bag os. Da begge parter, som en del af forliget, har aftalt gensidig fortrolighed, har jeg ikke yderligere kommentarer til sagen," skriver adm. direktør Flemming Sonne i en mail til ITWatch.

NNIT sænker forventninger efter forlig i voldgiftssag

NNIT's finanschef: Plads til flere it-selskaber på børsen

Forsiden lige nu

Nemid ryger i genudbud til sommer

Den nuværende kontrakt om vedligeholdelse af Nemid's medarbejdersignatur på mobilen udløber til efteråret. Et nyt udbud er derfor blevet varslet med frist til sommer.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger