ITWatch

NNIT's finanschef: Plads til flere it-selskaber på børsen

Finansdirektøren, der børsnoterede NNIT, mener, at der er plads til flere it-selskaber på børsen. Det siger han i dette interview med ITWatch. Men det stiller store krav til virksomhederne. Der skal være orden i penalhuset, og man skal levere det, man siger.

Finansdirektør i NNIT Claus Krogsgaard. | Foto: PR/NNIT

Det danske børsmarked er åbent for flere børsnoterede it-selskaber. Det siger NNIT's finansdirektør Carsten Krogsgaard. Det var under hans ledelse, at NNIT i 2015 blev børsnoteret, og der er plads til flere, vurderer han i dette interview med ITWatch.

Netop nu er der røre i den danske it-branche. På den ene side kan nynoterede Nets være på vej til en afnotering, mens selskaber som KMD og Netcompany kan være kommende børskandidater.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tech-veteran til ejendomsbranchen: "Smarte bygninger forbedrer folks liv"

PROPTECH SYMPOSIUM: Ejendomssektoren har adgang til den teknologi, der skal til for at forandre ikke blot branchen, men menneskers liv til det bedre – og dermed øge produktiviteten. Det siger proptech-veteran Antony Slumbers. ”Lad være med at tænke på bæredygtighed som noget ekstra,” lyder opfordringen.

Analytikere: TDC Net-chef kan tage tid at erstatte

Den afgående chef hos TDC Net, Andreas Pfisterer vil være attraktiv for mange udenlandske teleoperatører, der overvejer at gå samme vej til som TDC. Men trods stor rotation i telebranchen, hænger hans afløser ikke på træerne, mener analytiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs