ITWatch

Succesfuld iværksætter: Nødvendigt at være drevet af et større formål

Det er lettere at kaste sin energi i et projekt, hvis man kan se et større formål med det, lyder det fra Mette Lykke.

Som iværksætter er det vigtigt, at man kan se et større formål med det projekt, man bruger alle sine vågne timer på - særligt når man ikke ligefrem vælter sig i penge, men skal kæmpe om investorernes gunst.

Sådan lyder det gode råd fra Mette Lykke i et interview med Berlingske Business.

Hun ved, hvad hun taler om. Sammen med to andre var hun med til at stifte løbeappen Endomondo og flyttede med over i amerikanske Under Armour, da hun og de andre stiftere solgte Endomondo for 575 mio. kr. i 2015.

Nu er hun tilbage i en iværksættervirksomhed, nemlig madspilds-appen To good to go, hvor hun tidligere i år blev adm. direktør, og det passer hende godt at være i en mindre virksomhed:

"Det er fuldstændig nødvendigt for mig at være drevet af et større formål, hvis jeg skal bruge det meste af min vågne tid på et projekt. Verden skal helst få det lidt bedre, hvis man får succes. Jeg mener helt grundlæggende, at hvis man som iværksætter får mulighed for at vælge et projekt, der har et ædelt formål, så vælg det," siger hun til Berlingske.

Mette Lykkes investeringskriterie: Løsningen skal gøre verden bedre

Endomondo-stifter forlader sit livsværk for at blive iværksætter igen 

Mere fra ITWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs