ITWatch

Snap i hurtigt comeback fra laveste niveau nogensinde

Selvom dagen startede med fald, har amerikanske Snap formået at vende kurven til en stigning.

Foto: /ritzau/AP/Mark Lennihan

Amerikanske Snap, der står bag det sociale medie Snapchat, indledte dagen med at falde 4 pct., men aktien har gjort et bemærkelsesværdigt comeback og ligger efter et par timers handel på børen i New York mandag nu til en stigning på 7,3 pct.

Det er mandag ellers kommet frem, at flere investeringsfonde har valgt at sælge ud af deres aktier i selskabet, der i slutningen af sidste uge skuffede fælt med sit seneste regnskab og fik investorernes hårde dom i form af et kursfald på 14 pct. til 11,83 dollar.

Fredag lukkekurs var det hidtidige lavpunkt for selskabet som børsnoteret, efter at Snap blev børsnoteret i foråret til 17 dollar per aktie svarende til 24 mia. dollar i markedsværdi.

Snap mister 11 mia. kr. i børsværdi efter regnskab 

Snap får stryg efter gedigen skuffelse 

Snapchat står foran nedtur med risiko for aktiesalg 

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs