ITWatch

Dansk vejfinder-startup får håndsrækning af amerikansk gigant

MapsPeople, der udvikler indendørs Google Maps-løsninger, har indgået sin første store kontrakt med en amerikansk kæmpekoncern og stifter nu kontor i USA under Udenrigsministeriets eliteprogram for eksportvirksomheder.

Foto: Google Maps

Den danske iværksættervirksomhed MapsPeople rykker til USA efter, at selskabet har indgået en aftale med den 140.000-mand store varehuskæde Kohl's.

Det skriver Berlingske Business.

MapsPeople leverer indendørs kortløsninger baseret på Google Maps-teknologi til store bygninger som universiteter og lufthavne, så man kan blive ført til det rigtige møderum eller gate ved at bruge sin kort-app på mobilen.

i 2016 leverede selskabet en vækst på 36 procent og en omsætningen på 33 mio. kr.

"I år sætter vi endnu mere fart på. Derfor investerer vi alt vi tjener tilbage i firmaet resultat tæt på 0," siger MapsPeoples kommercielle direktør Jonas Berntsen til avisen.

MapsPeople lukker dørene op til det amerikanske kontor omkring nytår som et led i Udenrigsministeriets eliteprogram VITUS for danske virksomheder med stort eksportpotentiale.

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs