ITWatch

Fusion mellem CSC og division af HP er nu en realitet

It-selskaberne CSC og Hewlett Packard Enterprise Services er fusioneret og har dannet det børsnoterede selskab DXC Technology.

Mike Lawrie er adm. direktør i DXC Technology. | Foto: PR/DXC Technology

Den tidligere annoncerede fusion mellem it-selskaberne CSC og Hewlett Packard Enterprise Services er efter et længere tilløb faldet på plads. Parterne har dannet det børsnoterede selskab DXC Technology med virkning fra 1. april i år, oplyser de i en pressemeddelelse.

"Med den vellykkede afslutning af vores transaktion, har vi nu en virksomhed, der er velegnet til at opfylde behovene på en hurtigt skiftende teknologimarkedsplads. Vi ser frem til at levere på vores løfte om at producere større værdi for kunder, partnere og aktionærer sammen med vækstmuligheder for vores folk," siger Mike Lawrie, der er adm. direktør i DXC Technology, i pressemeddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs