ITWatch

Svensk investorer køber sig ind i dansk bæredygtighedsplatform

Den særegne svenske investor, VNTRS, køber sig nu ind i danske Frame, der udvikler en platform til at understøtte bæredygtig i byggeri.

Foto: Vntrs / PR

Den digitale platform til ledelse af bæredygtig i byggeriet, Frame, får nu sin første udenlandkse investor ombord efter en fundingrunde af ukendt størrelse. Det er den svenske investor, VNTRS, der køber sig ind proptech-virksomheden.

Investeringen markerer samtidig VNTRS første investering i Danmark.

”-Vi ser Frame som det første vigtige skridt ind på det danske PropTech marked. Når vi vælger at investere, er det ikke kun produktet, der er afgørende. For os er det lige så vigtigt - eller næsten vigtigere - at det er det rigtige team,” skriver Head of Growth og partner i VNTRS, Mikaela Pedersen.

VNTRS er et såkaldt Venture Studio, der beskæftiger 45 eksperter i en række byer, herunder hovedkvarteret i Stockholm og Tallinn, samt aktiviteter i København. VNTRS både investerer og rådgiver unge tech-selskaber, og giver blandt andet medarbejderne i VNTRS medejerskab i virksomheden.

Selskabet angiver, at fundingen er knyttet til en bestemt funktion i platformen, der handler om at kunne dokumentere bæredygtigheden i bygninger, der allerede er i drift, og ikke blot under selve byggeriet.

Klumme: Mange danske virksomheder begår lovbrud inden for it-sikkerhed hver dag – er din en af dem?

It-millionær: Besværlige regler for udenlandsk arbejdskraft tenderer samfundsskadelig virksomhed

Løsning på Google Analytics-knude kan rykke et skridt nærmere

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs