ITWatch

It-millionær: Besværlige regler for udenlandsk arbejdskraft tenderer samfundsskadelig virksomhed

David Heinemeier Hansson har været tilbage i Danmark i to år efter et længere ophold i USA. Både personligt og arbejdsmæssigt er han blevet mødt af et land, der ”gør det enormt besværligt” at være hjemvendt investor.

David Heinemeier Hansson, iværksætter og investor | Foto: Gregers Tycho/ERH

Serieiværksætter og it-millionær David Heinemeier Hansson sender igen en bandbulle afsted mod det offentlige på baggrund af den modtagelse han har fået efter at være vendt hjem til Danmark.

Han har tidligere kritiseret den behandling, som han og hans kone har fået, men denne gang er kritikken rettet mod de regler, som Styrelsen for Rekruttering og Integration administrerer under, når virksomheder vil have udenlandsk arbejdskraft til Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs