ITWatch

Trifork flytter sammen hver for sig

TÆT PÅ: Triforks direktør, Jørn Larsen, har en filosofi om, at virksomheder fungerer bedst i små enheder, der ikke nødvendigvis er fysisk tætte sammen. Nu flytter dele af Trifork sammen i et stort, anderledes domicil i den københavnske bydel Nordhavn.

Trifork-direktør Jørn Larsen fortæller om Triforks nye domicil på en fællestur til lokationen i Nordhavn. | Foto: Thomas Bruun Funch

Når medarbejderne i Trifork i København flytter sammen i et nyt domicil i bydelen Nordhavn, bliver det uden at gå på kompromis med Trifork-direktør Jørn Larsens grundlæggende filosofi om, at virksomheder ikke må blive for store.

Selvom det nye domicil på fem etager med hver omkring 900 kvadratmeter kunne lægge op til at blive en større virksomhed med fraternisering på kryds af etagerne, så er der lagt op til det stik modsatte.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Canopylab har kurs mod tvangsopløsning

Virksomheden med den omdiskuterede iværksætter og tidligere næstformand for DI Digital, Sahra-Josephine Hjort i front, har ikke afleveret sit årsregnskab til tiden og nærmer sig derfor tvangsopløsning.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs