ITWatch

Visma E-conomic i markant omlægning: Det er blevet for komplekst at være kunde hos os

Med mere end 20 forskellige abonnementer og 12 tillægsmoduler er det blevet for komplekst at være Visma E-conomic-kunde. Derfor lancerer selskabet en helt ny prisstruktur, der samtidig skal få flere af kunderne til at kaste sig over digitaliseringen af deres forretning.

"Vi vil gerne forenkle hele vores setup, fjerne kompleksiteten hos vores kunder og drive digitaliseringen hos SMV’erne," siger Visma E-conomic-direktør Lars Engbork om baggrunden for omlægningen. | Foto: Visma/PR

Visma E-conomic giver hele sin abonnementsforretning en gennemgribende overhaling. Fremover vil kunderne have fire abonnementer at vælge imellem – i stedet for 20 forskellige pakker med 12 tillægsmoduler som hidtil.

Det skal gøre det langt enklere og mere gennemskueligt at være E-conomic-kunde, lyder det fra adm. direktør Lars Engbork til ITWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs