ITWatch

Garvet it-mand har overtaget roret i problematisk NNIT-division

Mindre tid på møder og mere tid på kunderne – det er parolen hos NNIT's nye mand, der skal skærpe selskabets afdeling for infrastruktur og hybrid cloud. Den garvede it-mand har gjort det til sin personlige mission at kæmpe for sin tid gennem struktur og prioriteringer.

Foto: PR

Det krævede ikke lang betænkningstid for Niels Svenningsen, da bestyrelsesformanden i NNIT, Carsten Dilling, for nylig ringede til ham og spurgte, om han kunne tænke sig at stå i spidsen for et nyt forretningsben i NNIT.

Den uhyre garvede it-profil så for sig en udfordring under CEO-niveau, hvor han fik muligheden for at skabe noget nyt uden alt for meget administration og alt for mange rejsedage, og hvor han både kan gøre en forskel og samtidig have en rimelig chance for at balancere arbejdsliv og familieliv.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs