ITWatch

Dansk selskab skal udvikle amerikansk valgapp

Danske Assembly Voting skal hjælpe med udviklingen af en app, der kan give amerikanere mulighed for at stemme digitalt.

Indgangen til et fysisik valgsted. Måske snart fortid, hvis Amerikanerne næste gang kan stemme fra mobilen. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Den danske it-virksomhed Assembly Voting skal – med finansiering fra den amerikanske fond Tusk Philantropies – være med til at udvikle en open-source, end-to-end verificerbar mobil valgløsning til offentlige valg i USA.

Det skriver Dansk Industris magasin DI Business.

Assembly Voting oplyser til DI Business, at de blandt andet er blevet valgt som partner for udviklingen, fordi de allerede har udviklet et fungerende valgsystem, der tillader, at alle dele af en valghandling kan kontrolleres og verificeres af valgets parter og uafhængige observatører.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs