ITWatch

Trifork går på børsen før tid efter udbud af aktier overtegnes

Efterspørgelsen efter aktier i Trifork har oversteget forventningerne i en sådan grad, at it-selskabet har valgt at lukke udbuddet af aktier før tid.

Foto: Mads Allingstrup

It-selskabet Trifork, der er på vej tilbage på børsen, har besluttet at lukke sit udbud af aktier før tid.

Det oplyser selskabet tirsdag morgen.

Udbuddet af aktier vil blive lukket umiddelbart efter midnat tirsdag.

"Den tidligere afslutning af udbuddet skyldes, at den samlede efterspørgsel har oversteget den forventede allokering", skriver Trifork i meddelelsen.

Første handelsdag med Trifork-aktier bliver forventeligt tirsdag i næste uge.

Forud for dagens meddelelse forventede Trifork at lukke for udbuddet af aktier 31. maj, mens første handelsdag skulle finde sted 4. juni.

Selskabet har desuden tidligere meldt ud, at mellem 59 pct. og 65 pct. af aktierne forventes at kunne handles frit - alt efter eventuel udnyttelse af overallokeringsretten.

Tilbage på børsen efter syv år

Trifork har været fraværende fra børsen i syv år, når selskabet lige om lidt genintroduceres på børsmarkedet. I forbindelse med afnoteringen i 2014 havde selskabet en markedsværdi på godt 243 mio. kr., men nu sigter selskabet efter en børsnotering til 150 kr. per aktie - svarende til en markedsværdi på mere end det tidobbelte - på 2962 mio. kr., fortalte selskabet på et pressemøde sidste uge.

I 2020 omsatte Trifork, som siden 2014 har haft hovedkontor i Schindellegi i Schweiz, for 115 mio. euro, og i perioden fra 2007 har virksomheden præsteret en gennemsnitlig årlig vækst på 23 pct.

Trifork skal bruge børsnotering til international vækst

Trifork ventes at blive tre mia. værd på børsen 

Mere fra ITWatch

Fintech-selskab opkøber lønsystem

Ageras Group, der tidligere har købt selskaber som Billy og Tellow, har endnu en gang opkøbt en virksomhed, der har fokus på it-løsninger til SMV'er.

Nokia Danmark holder kursen

Det går stille og roligt derudaf for Nokias danske afdeling, der i 2020 klarede sig stort set som i 2019, dog med en lille tilbagegang. Det viser selskabets nyligt aflagte regnskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs