ITWatch

Cbrain: Direktører sælger aktiepost på 4,2 pct.

Ledende figurer i Cbrain har solgt en aktiepost i selskabet på 4,2 pct. Ejerkredsen udvides med en gruppe institutionelle aktionærer, skriver direktørduoen.

Adm. direktør i Cbrain Per Tejs Knudsen er en af to direktører, der sælger ud. | Foto: Cbrain/PR

Cbrains administrerende direktør, Per Tejs Knudsen, og teknologi- og udviklingsdirektør, Thomas Qvist, har solgt en aktiepost i selskabet på 4,2 pct. Køberne er mindre gruppe af institutionelle investorer, skriver softwarehuset.

Cbrain blev oprindeligt børsnoteret i 2006 via salg af aktier over internettet via selskabets egen software. Og frem til nu har ejerkredsen hovedsageligt bestået af private investorer.

"Vi er nu blevet kontaktet af en gruppe institutionelle aktionærer, som har ønsket at træde ind i aktien med en lidt større post. Gennem ovenstående transaktion kan vi understøtte et ønske om at øge likviditeten i aktien, samtidig med at vi kan udbrede ejerkredsen på den institutionelle side," skriver direktørduoen.

CEO Per Tejs sælger for 89,2 mio. kr. mens CTO Thomas Qvist sælger aktier for 97,7 mio. kr.

Cbrain opjusterer efter stærk start på året

Cbrain løber med ordrer i Tyskland 

Mere fra ITWatch

TDC taber terræn igen

Det går fortsat tilbage for Danmarks største telekoncern, TDC, der i årets første kvartal tabte både kunder og omsætning. Selskabet skærer ned med hård hånd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs